POOLL-Conferentie 'Hoger Onderwijs & Arbeidswereld' 2017

POOLL - O2L Prof. dr. Filip Dochy
Soort Permanente Vorming:

Thema

‘High Impact Learning- that lasts’ (HILL) is een aanpak die leidt tot hogere impact van opleidingen en sterkere transfer naar de werkplek.  Werken aan competenties was een stap die heeft geleid tot een sterkere connectie met de werkplek, maar een betere aansluiting op de vele veranderingen in onze maatschappij en een hogere efficiëntie van opleiden is ook meer dan wenselijk.

• Aan welke bouwstenen voor High Impact Learning moet er dan gewerkt worden?
  • Bestaan er al opleidingen die gebaseerd zijn op de ‘High Impact Learning’ bouwstenen?
  • En hoe zien die opleidingen eruit? Wat zijn de basisvoorwaarden waardoor die opleidingen zich kenmerken?

Verder wordt er ook ingegaan op de diverse bouwstenen van HILL: Hoe creëren we urgentie voor medewerkers of studenten? Hoe intensief is coaching nodig? Wat is de essentie van hybride leertrajecten? Hoe komen we tot ‘assessment-as-learning’? Hoe stimuleren we ‘feedback zoeken’ en ‘informatie zoeken’? Hoe werken we meer in teams? En hoe komen we tot een hogere mate van ‘sharing’? Etc.

Doelgroep:
mensen uit het hoger onderwijs en de arbeidswereld, studenten
taal opleiding:
Datum:
woensdag, januari 11, 2017 - 11:30
Totaal aantal contacturen:
5.00u
Locatie:
Auditorium Max Weber, Parkstraat 71, 3000 Leuven Auditoria Sociale Wetenschappen, Parkstraat 45, 3000 Leuven
Inschrijvingsgeld:
toelichting inschrijvingsgeld:
Deelnameprijs: broodjeslunch, drinks, receptie en documentatiemap inbegrepen 89€ zonder boek 111€ met boek Boek: 'Bouwstenen van High Impact learning that lasts'