ICT en NT2: een geslaagd huwelijk (eerste herhaling)

Organisator:
Centrum voor Taal en Onderwijs
In samenwerking met:

Wil je (mobiele) technologie in je onderwijspraktijk inzetten? In deze workshop bekijken we hoe je smartphones en tablets vanuit een functioneel en taakgericht didactisch kader kan gebruiken om je NT2-lessen nog krachtiger te maken. Vanuit een aantal concrete praktijkvoorbeelden illustreren we hoe je apps kan inzetten om interactie te stimuleren en om meer levensechte taken te realiseren. En verder:Hoe kan je ICT gebruiken om te differentiëren? Geeft het kansen om meer procesgerichte feedback te geven aan je cursisten? Welke kansen biedt het voor buitenschoolse opdrachten? Hoe kunnen we ook bij lager geschoolden geïntegreerd werken aan digitale en talige competenties?

Soort Permanente Vorming:

Doelgroep:
NT2-docenten
taal opleiding:
Datum:
vrijdag, februari 17, 2017 - 09:30
Totaal aantal contacturen:
3.00u
Locatie:
De vorming vindt plaats op wandelafstand van het station van Leuven. De juiste locatie krijg je na inschrijving.
Inschrijvingsgeld:
Contactpersoon: